Pahoittelut. Kahden päivän postaustauko on blogimaailmassa ikuisuus.

Säät ovat olleet liian suotuisat, en ole päässyt päätteen äärelle. Seli, seli…

Perjantaina oli hieno meppikiertuepäivän pääkaupunkiseudulla. Aamulla kävin luennoimassa Munkkiniemen yhteiskoulussa, melkein kotikonnuilla.

Nostalgista. Kävin Munkkiniemen suomenkielistä ala-astetta neloselle saakka. Sen jälkeen siirryin ruotsinkieliselle puolelle. Varsinainen koulutaival alkoi Lehtisaaren ”parakissa”, jossa kävin kaksi ensimmäistä vuotta.

Munkkiniemen yhteiskoulu on hieno paikka. Juhlasalissa oli noin 400 oppilasta, jotka jaksoivat kuunnella EU-sedän sepustuksia. Oppilaat esittivät jälleen kerran loistavia kysymyksiä. Fiksua porukkaa.

Parin tapaamisen jälkeen luennoin senioreille Heikintorin palvelukeskuksessa. Olen ollut samaisessa paikassa puhumassa sotaveteraaneille. Jälleen täysi tupa ja hyvä keskustelu.

Paluu Brysseliin oli vähemmän onnistunut. Ei pitäisi lentää kun kalenteri näyttää 13. perjantai. Brysselin lentoasemalla oli palomiesten lakko. Päivän mittaan lentoja oli peruttu.

Meikäläisellä kävi onneksi suhteellisen hyvä tuuri. Kone laskeutui vain tunnin myöhässä.

Viikonloppu on mennyt mukavasti. Meillä on kaveriperhe kylässä. Eilen täällä kävi 30-hengen kokoomusnuorten porukka. Grillikausi on nyt virallisesti avattu.

Comment

required