Tulin juuri kotiin vaalibileistä. Läheltä piti! Tunnelma bileissä oli loistava alusta loppuun!

Kampanja oli mahtava. Mitään ei olisi voinut tehdä toisin. Kampanjatiimi ansaitsee suuren kiitoksen! Haluan myös onnitella Tarja Halosta vaalivoitosta. Presidentillä on tärkeä rooli kansan hengen luojana.

Oli myös hienoa nähdä, miten hyvää tulosta keskustaoikeistolainen yhteistyö voi tuottaa. Heittäydyttiin kalkkiviivoilla, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

Mielestäni nämä vaalit pitää nähdä porvariyhteistyön lähtölaukauksena. Nyt käytiin presidentinvaalin toinen kierros. Eduskuntavaalit ovat kolmas kierros.

Juuri nyt hytinä on se, että modernia muutosta lähdetään hakemaan.

Jyrki Kataiselle ja Kokoomukselle tämä on kolmas noste peräjälkeen: Jyrkin johdolla voitimme ensin EU-vaalit, sen jälkeen loikkasimme eteenpäin kunnallisvaaleissa ja nyt vastoin kaikkia odotuksia pärjäsimme loistavasti presidentinvaaleissa. Tästä se taas lähtee.

Nyt nukkumaan.

Kuvia vaalibileistä:

Turha sitä on kieltää, että harmitti tuon kuvan ottamishetkellä. Mutta ei ole mitään syytä jäädä piehtaroimaan surussa, että miksei pari prossaa ois lisää tullu… Nyt vaan täysillä eteenpäin ja haetaan ne lisäprossat seuraavissa vaaleissa kotiin!

Kuten näkyy, bileissä oli kaikesta huolimatta hyvä fiilis. Kuvassa au pairimme Emilia Jalosen Arja-äiti.

Sauli hurmasi jälleen kaikki, tässä kuvassa (yllä) screenin kautta. Jos et usko, katso vaikka miten ihmiset puhetta seurasivat (alla):

 

 

 

Comment

required