Tänään taisi kyllä olla aika erilainen Strasbourgin tiistai. Legendaarinen Krisse Salminen oli mukana remmissä koko päivän. Meno on ollut sen mukaista.

Itse asiassa me kirjoitamme tätä blogimerkintää yhdessä.

%video%

Krisse: Nomoi. Ihan ihana tämä Strassburghi ja IHAN mielettömiä ystävyyssuhteita mä olen saanut. No voin kertoa yhden. Menin hissiin ni siel olikin söpö Stefano, joka halus viettää illan mun viehättävässä seurassa. Otin hänen puhelinnumeronsa mutta en ehkä soita. Hän ei SILLÄ tavalla kolahtanut minuun, ja oli myös aika teini. Moi.

Alex: tätä tää on ollut koko päivän. Hauskaa asiaa. Aloitettiin pressiaamiaisella. Sieltä täysistuntoon kuuntelemaan Hans-Gert Pötteringin puhetta. Sen jälkeen oli BBC radiohaastattelun vuoro. Krisse oli mukana koutsaamassa – BBC innostui sen verran, että haluavat tehdä hänestä jutun…Itämerikin muuten pelastettiin.

Krisse: Haluaisin lähettää terveisiä kaikille innokkaille Stubukka-faneille, etenkin mun Tyyne-mummolle ja ystävälleni Anne-Maaret Mujuselle.

Alex: Menoa ei ole haitannut, että päivän aikana iski kuume. Vielä yksi tilaisuus ja sitten hotelliin nukkumaan. Huomenna lisää asiaa…

Krisse: …JA shoppailua. Moi.

Alex: Niin, että ei mene ihan överiksi, niin ohessa linkki Pötteringin puheeseen.

PS. Kollegat muuten ihastuivat Krisseen.

Comment

required