Tänään olin Kymenlaakson turneella. Aamu alkoi logistiikkapäivien puheella Kotkan Merikeskuksen Vellamossa. Oli muuten hieno paikka. Kannattaa käydä tutustumassa jos käyt Kotkan tienoilla. Logistiikkapäivien puhe löytyy tästä.

Seuraavaksi kävin Karhulan lukiossa. Laskujeni mukaan noin 90:s lukiovierailu. Jälleen kerran erinomainen keikka. Kiitos myös kouluruokailusta!

Kotkasta ajoimme Haminaan. Haminan keikka alkoi Kokoomuksen Torikahvilalla. Kiersin pöytiä. Mukavia juttutuokioita. Rekat puhuttivat kovasti. Rekkaparkki sai vähemmän kannatusta kuin erillinen rekkakaista.

Seuraavaksi vuorossa oli Haminan lukiovierailu. Koululla oli hienot tilat ja niin sanotusti hyvä meininki. Loistavia kysymyksiä!

Haminasta siirryimme Loviisan Kauppakeskus galleriaan, jossa paikallinen Kokoomus oli järjestänyt mukavan kaksikielisen keskustelutilaisuuden. Ei mitään turhaa pönöttämistä tai paasamista. Porukat kyselivät ja minä yritin parhaani mukaan vastata.

Päivä oli kaikenkaikkiaan hieno. Kiitos paikalliselle Kokoomusporukalle, joka oli ne järjestänyt. Paikallislehtien haastatteluja oli roppakaupalla. Suomalainen maakuntalehtiperinne on ainutlaatuisen hieno!

Huomenna on sitten vuorossa ulkosuomalaisparlamentin istunto Helsingin yliopiston juhlasalissa sekä EU-asioiden parlamentaarinen yleiskokous Eduskunnassa. Mielenkiintoisia tilaisuuksia molemmat. Niistä kuitenkin enemmän huomenissa.

Comment

required