Pitäisi varmaan kirjoittaa päivän päätöksistä, mutta en malta olla kommentoimatta teidän erinomaisia kommentteja sunnuntain blogimerkinnästä. Päätin kirjoittaa omat ajatukseni näin blogimerkintään, jotta ne eivät menisi lukijoilta ohi suun.

UFO?

Olen erittäin kiitollinen kaikista kommenteista ja kehitysehdotuksista. Seuraavassa muutama havainto teidän erinomaisista kommenteista.

1. Muun muassa Jouni ja Pirkko kiinnittivät huomiota blogin rakenteeseen ja tekivät siihen liittyen hyvä kehitysehdotuksia. Muutamat niistä ovat ehkä teknisesti liian vaikeasti toteutettavissa, mutta pistämme ne harkintaan. Yhdestä konkreettisesti ehdotuksesta otan tässä vaiheessa kopin: jos teille kaikille sopii niin tuikkaan tulevaisuudessa blogiin ”viikon kysymyksen”, eli aiheen, josta voimme kaikki käydä kimpassa keskustelua. Mitä olette mieltä?

2. Monet – muun muassa Elina, Timo, Antti Vesala, Pirkko, Pia, Hanne ja Stina – kiinnittivät huomioita sellaisin blogikeskustelijoihin, jotka kierrättävät samoja tekstejä eri blogeissa päivän aiheesta riippumatta. Kuten olen aiemmin todennut niin kannatan vapaata keskustelua, mutta toivon tietenkin, että pysytään suunnilleen aiheessa. Ongelma ei ole näillä sivuilla yleinen.

3. Timo ehdotti haastatteluja ja vierailevia tähtiä. Hyvä idea. Meillä on jo ollut muutama haastattelu Web-TV:n puolella ja pistän niitä tulevaisuudessa ilman muuta lisää.

4. Käsiteltäviä aiheita…huh-huh, olette vaativaa porukkaa…onneksi. Ainakin nämä tuli poimittua kommenteistanne: puolustus, laajentuminen, kirja-arvostelut, opiskelijat, EU:n kumppanuusohjelmat, Afrikka, Välimeri, Kiina, Turkki, Venäjä, ohjuspuolustus, ilmastopolitiikka, kulttuuri, maahanmuutto, globaali talous sekä käytännön ja teorian yhteys. Pidän nämä mielessä kun jatkan kirjoittelua. Samalla yritän keskittyä niihin aiheisiin, joiden parissa työskentelen. Kiitos aihe-ehdotuksista Stinalle, Pirkolle, Antille, Pialle, Jotulle, Jounille, Villelle, Looralle ja Elinalle.

Kiitos myös Jussille ja monelle muulle positiivisesta palautteesta. On se vain niin, että kehuista ei ole tainnut kukaan vielä pahastua. Optimistinen idealisti löytää usein mälsistäkin asioista sen positiivisen puolen.

%video%

Työn touhussa Tuomaksen kanssa.

PS. Katselimme äsken Barroson ja Sarkozyn lehdistötilaisuutta EU:n perustuslaista. Kyllä tästä hyvä tulee. Palaan teemaan lähiaikoina.

Comment

required