Ei voi ainakaan sanoa, että viikonloppu olisi ollut rauhallinen. Ei kai sen pidäkään olla kun Kokoomuksen puoluehallitus on vierailulla Brysselissä.

Perjantaina puoluehallitus tutustui Euroopan parlamenttiin, Natoon ja komissioon. Lauantaina meillä oli seminaari unionin tulevaisuudesta. Illalla koko porukka tuli meille käymään ja paikalliseen italialaiseen ravintolaan illastamaan.

Jyrki Kataisen, Jari Koskisen, Marjo Matikainen-Kallströmin, Harri Jaskarin ja piirien puheenjohtajien lisäksi matkalla oli puoluetoimiston väkeä ja Nykypäivän päätoimittaja Margit Hara. Tunnelma oli erinomainen. Fiilis puolueen sisällä on hyvä. Töitä paiskitaan hyvässä yhteishengessä ja tulokset näkyvät.

Koko porukka oli meidän meppiryhmän vieraana. Taisi olla historiallinen visiitti. Oiva mahdollisuus käydä läpi EU-asioita ja tietenkin kohottaa yhteishenkeä ”maltillisella juhlinnalla…”

Ensi viikko tulee olemaan vauhdikas. Maanantaina luennoin viisi tuntia Bryggessä. Viikolla on paljon asioita valiokunnissa. Jaksaa kun tietää, että ensi lauantaina lähtee viikon perhelomalle alpeille.

Comment

required