Saksan ja Argentiinan välinen neljännesvälieräottelu on juuri päättynyt. Huikeaa peliä Saksalta. Illalla vielä Espanja ja Paraguay, joskin olen samaan aikaan Arto Nybergin ohjelmassa.

Osallistuin tänään ensimmäistä kertaa perinteiseen Kiskon triathloniin, joka järjestettiin 27:n kerran. Hieno tapahtuma. Kiitos erinomaisista järjestelyistä. 
Vedin perusmatkan, joka myös Olympiamatkana tunnetaan. Toisin sanoen 1500m uinti, 40km pyöräily ja 10km juoksu. Tarjolla oli myös pikamatka, eli 500m uinti, 20 km pyörä ja 5 km juoksu.
En ollut aiemmin perusmatkaa vetänyt. Meni ihan mukavasti, vaikka reitti ja keli olivat raskaita. Loppuaikani oli tasan 2.27’00. Untiin meni tasan 25 minuuttia. Vaihdon jälkeen pyöräilin noin 34,5km keskinopeudella 1.13’00 (matka oli noin 42km). Taas vaihtoon ja lenkkarit jalkaan. Kymppi (tai oikeastaan 10,4km) aikaan 46’30. 
Kiskon kisaan pätee sama kuin Degersjö-juoksuun tai Forssan puistojuoksuun, ne ylläpitävät kuntoilukulttuuria. Suosittelen lämpimästi. Heino kisa, johon osallistui yli 160 kuntoilijaa ja kilpailijaa. 

Comment

required