39 päivää vaaleihin. Pitkä päivä takana. Aamu alkoi luennolla Dipolissa. Sen jälkeen jaoimme Reetan ja Viljamin kanssa suklaata ja avajaiskutsuja Ewtekissä ja Laureassa. Lounaan jälkeen osallistuin nuorisopaneeliin Laureassa.

Iltapäivällä meille sattui kampanjan ensimmäinen niin sanottu moka. Meillä oli yhteistilaisuus Sirpa Asko-Seljavaaran kanssa pääpostilla klo. 15.30. Olimme pistäneet siitä ilmoituksen Alueuutisiin, joka jaettiin koteihin vasta iltapäivällä. Sellaista sattuu. Jaoimme tilaisuuteen tilatut karjalanpiirakat Kiasman edessä. Ne olivat suosittuja.

Illalla olin vielä ruotsinkielisessä paneelissa Henrik Laxin ja Jarl Ahlbäckin kanssa. Meillä oli mielestäni onnistunut keskustelu. Paikalla oli 30 innokasta kuulijaa.

Yleisesti ottaen olen ehkä vähän yllättynyt eri tilaisuuksien alhaisista osallistujamääristä. Asiantuntijaluennoilla on aina huomattavasti enemmän porukkaa. Vaalipaneeleissa on ollut keskimäärin 30 henkeä.

Illalla ehdin vielä vastailla sähköposteihin. Onneksi kävin lenkillä aamulla. Ei sitä muuten enää illalla jaksaisi.

Huomenna on mielenkiintoinen päivä johon kuuluvat Kauppatori, Helsingin yliopisto, radio ja kokous aluevastaavien kanssa. Päivän huipennuksena tietenkin kampanjanavajaiset The Clubissa.

Comment

required