Tänään on helpottunut olo. Brüggen luennot ovat tältä vuodelta ohi. Kokeet ja aineet pitää tietenkin korjata, mutta 7 tunnin luentokeikkoja ei enää ole. Keikat olivat tänäkin vuonna mielenkiintoisia, mutta samalla uuvuttavia. Valmistelut vievät aina paljon aikaa.

Istun taas koneessa matkalla Suomeen. Huomispäivä ja viikonloppu kuluvat vaalihommissa. Rovaniemellä on tiedossa hyvä ohjelma: luento yliopistolla, lounas Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien kanssa, haastattelu Lapin radiolle ja vierailu Lappset groupissa.

Valmistelin vähän Rovaniemen vierailua kirjoittamalla kolumnin eiliseen Lapin Kansaan. Pohdin miten EU:sta tulisi maailmanpoliittinen suurvalta. Tarjosin kolmea asiaa: yhteistä puolustusta, tuolia YK:n turvallisuusneuvostossa ja vahvaa ulkopoliittista edustajaa.

Iltapäivällä on ylimääräinen puoluevaltuuston kokous. Siellä Kokoomuksen puheenjohtajakisa lähtee toden teolla liikkeelle. Tulee varmaan mielenkiintoinen iltapäivä. Illalla menemme ydintiimin kanssa syömään.

Lauantaina meillä on nettipalaveri. Käyn myös ensimmäistä kertaa elämässäni tekemässä kampanjaa ”torilla”, eli Ison Omenan markkinoilla. Iltapäivällä menen IFK:n ensimmäiseen play off – matsiin. Ennen sitä otamme pari mainoskuvaa Toni Söderholmin kanssa.

Sunnuntaina meillä on golfpalaveri ja brunssi ydintiimin kanssa. Iltapäivällä käyn luennoimassa Toimihenkilöpäivillä ja sen jälkeen nappaan iltakoneen Brysseliin. Toivottavasti Emilie on vielä hereillä kun tulen kotiin.

Comment

required