Reissupäivä. Lensin aamukoneella Brysselistä Helsinkin. Tai en tiedä voiko sitä aamukoneeki kutsua. Se lähtee Brysselistä klo. 9.15 ja saapuu Helsinkiin tunnin aikaerosta johtuen vasta klo. 12.55. Ennen oli parempi yhteys, joka lähti Brysselistä jo seitsemän pintaan.

Alkuiltapäivästä minulla oli pari palaveria, joista yksi oli kunnallisvaaliehdokas Kirsi Pihan kanssa. Oli kiva nähdä Kirsiä pitkästä aikaa. Hän on hyvässä vedossa, kuten aina. Kuun lopussa Kirsi julkaisee kirjan yrittäjyydestä. Hänelle on myös tulossa toinen vakiokolumni. Hieno homma, Kirsillä on tunnetusti terävä kynä.

Koska Kirsi ei huolinut minua kampamjapäälliköksen niin ehdotin itselleni toista roolia: voisin olla hänen ?Shampanjapäällikkönsä?. Kirsi hyväksyi ehdotuksen.

Iltapäivällä luennoin Munkkiniemen Rotareille EU:n tulevaisuudesta. Tuli taas tukku hyviä kysymyksiä. Toivottavasti vastaukset kelpasivat.

Illaksi riensin Metsäteollisuusliittoon, jossa meillä oli kokoomusmeppien ja avustajien yhteispalaveri. Kävimme läpi rutiineja ja puhuimme avoimesti ensimmäisten työviikkojen kokemuksista.

Ryhmämme hyvä puoli on, että voimme keskustella asioista rehellisesti. Jos joku asia jurppii, niin se sanotaan.

Olin kotona jo klo. 10.00. Se oi tarpeen, koska herätyskello soi huomenna klo. 4.30. Oulu here I come!

Comment

required