37 päivää vaaleihin. Aamulla sain purettua sähköpostin ja kävin lenkillä. Sen jälkeen kävin Kokoomuksen vaaliesitteiden kuvauksissa. Sain vielä haettua uuden esitteemme ennen lentoa Kajaaniin.

Kajaanissa kävin ostamaan legendaarisen Pekka Heikkisen ruisleipää ennen Kainuun Sanomien ja Kainuun Kajauksen haastatteluja. Illalla olin mukana suorassa kolmen tunnin radiopaneelikeskustelussa. Paneelissa oli ehkä vähän liikaa porukkaa. Kun on viisitoista panelistia, niin saa puheenvuoron kerran puolessa tunnissa. Muutamien panelistien populismilla ei myöskään tuntunut olevan rajoja.

Onneksi siellä oli myös asiantuntevia näkemyksiä. Oli antoisaa jutella muiden ehdokkaiden, varsinkin Piitu Kaupin, Irina Krohnin (joka on muuten sukulaiseni), Alpo Rusin ja Matti Wuoren kanssa.

Kainuun visiitin jälkeen sain Jerkko Eskeliseltä kyydin Kuopioon, jossa teen kampanjaa huomenna aamulla. Iltapäivällä on taas Jyväskylän vuoro ennen iltatilaisuutta Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Vauhdista ei ole ainakaan puutetta.

Comment

required