No niin, nyt se sitten alkaa todenteolla. Vappu on vietetty. Vaaleihin on 42 päivää. Istun koneessa matkalla Suomeen.

Seuraavan kuuden viikon aikana minulla on kaksi vapaapäivä. Ne vietän kotona perheen parissa Brysselissä. Muutoin kierrän ympäri Suomea. Rankinta oli hyvästellä Suzanne, Emilie ja Oliver. Kyyneleethän siinä tuli. Onneksi he tulevat Suomeen kesäkuun alussa.

Edessä on ohjelmaa aamusta iltaan 50:llä eri paikkakunnalla. Huominen alkaa radiohaastattelulla klo 8.05 ja loppuu Haagan Kokoomuksen tilaisuudessa klo 20.30. Tiistaina lähden 6.30 koneella Jyväskylään, josta tulen takaisin Helsinkiin 21.50 koneella. Sama tahti jatkuu kuusi viikkoa.

Tärkeintä on pitää kuntoa yllä. Yritän lenkkeillä viisi kertaa viikossa. Päätin myös pitää ”kuivan” kampanjan. Ei tätä tahtia jaksa jos illalla kaljoittelee.

Euroopan unionille ei ainakaan vielä tullut laajentumiskrapulaa. Kaikki lehdet ovat täynnä laajentumista. Sitä juhlittiin ympäri Eurooppaa. Dublinissa oli päämiesten bileet.

Pidin pienen Vappupuheen Grand Placella. Jaoimme suomalaisille suklaata ja ilmapalloja. Rento meininki. Brysselin keskusta oli täynnä vähemmän tai enemmän hilpeitä Suomalaisia valkolakkeja.

Eiliset Vappu-Varpaijaiset menivät hyvin. Aloitimme ravintolassa klo. 12.00 ja viimeiset vieraat lähtivät meiltä vähän ennen keskiyötä. Joimme asianmukaisesti simaa, Finlandiaa ja viskiä. Päälle poltimme Varpajais-sikarit.

Huomisessa tiimipalaverissa käymme läpi ohjelmaa ja viilaamme kampanjateesejä. Mielestäni ne näyttävät nyt hyviltä. Vaaliesite menee painoon ylihuomenna. Vatsanpohjaa kutittaa. Kampanja ”here I come”!

Comment

required