38 päivää vaaleihin. Tämä oli toistaiseksi kovin kampanjapäivä. Aloitimme Kauppatorilla klo. 8.00. Tarjosimme ohikulkijoille pullakahvit Pepe Lehtosen ja hänen äitinsä torikahvilassa. Sen jälkeen jaoimme kampanjamateriaalia Porthaniassa ja Strindbergin edessä.

Lounasaikaan olin Nesrin Canin kanssa Ylenaikaisen radiohaastattelussa. Meillä oli hyvä keskustelu. Nesrin on hyvä tyyppi ja osaa EU-asiansa. Outi Pukkila oli erinomainen juontaja. Hienoa, että radio pitää yllä EU-keskustelua.

Iltapäivällä meillä oli aluevastaavien tapaaminen eduskunnassa. Paikalla oli 30 aluevastaavaa ja kävimme läpi kampanjan loppurutistusta. Jos en mene läpi, niin se ei ole ainakaan tiimistä kiinni.

Illalla meillä oli kampanja-avajaiset The Club ravintolassa. Suomen katkerasta lätkätappiosta huolimatta fiilis oli mahtava. Koristelimme Clubin julisteilla, ilmapalloilla, esitteillä ja muulla rekvisiitalla. Paikalla oli yli 400 ihmistä. Jussi Halli oli loistava juontaja. Sain Philomela-kuoron tytöiltä serenadin. Punastun harvoin, mutta tällä kertaa oikein kunnolla. Lotta Backlund veti lopuksi vielä Stand-up keikan. Kaiken kaikkiaan uuvuttavan onnistunut päivä. Huomenna Kajaaniin.

Comment

required