Hyvä päivä. Pari nostoa. Ensiksi Käkisalmen-säätiö kävi luovuttamassa kirjan Waldhofin tehtaasta ja sen väestä. Isoisäni oli siellä töissä taloudenhoitajana.

Säätiön väki oli kaikessa yställisyydessään kirjoittanut kirjan alkuun runon:

Jokaisella meistä on juuret, jotka kaukaa vaikuttavat miehessä mukana kulkevat askeleita ohjailevat.

Osa sinun juuristasi kasvanut on Karjalasta Laatokan avaran ääreltä. Vuoksen vuolaan laskumailta. Käkisalmen kaupungista.

Siellä isäsi isä Wolmar Stubb, tuo arvostettu Waldhofin varoista vastasi niistä tilit tallentaen, kirjat kestävät laatien.

Rikas pohja on pojalla lentää kauas maailmalle suojaamaan Suomen etuja, maata omaa palvelemaan asioitamme ajamaan.

Siihen työhön arvokkaaseen Alex, voimaa toivotamme Luojan vahvaa varjelusta vahvuutta ja viisautta suopeutta suuren Jumalan.

Käkisalmi-säätiöstä lisää tietoa tästä.

Waldhof-kirjan luovutus: vas. kirjan päätoimittaja Marja Huovila, Käkisalmi-säätiön hallituksen puheenjohtaja Erkki Heiskanen ja valtuuskunnan puheenjohtaja Sakari Oka

Toiseksi pidimme kotisivujen karonkan. Minnan, Juhan ja Jorin lisäksi meillä oli ”taiteelliset tuottajat” remmissä. Eka Ruola on sivujen perusasun isä, eli pikku-ukkojen suunnittelija. Mikael Siirilä on meidän face-lift-mies, eli hän jalostanut sivujen ulkoasua ja vastaa sen nykymuodosta ja suunnittelusta. Mustosen Pekka on meidän hovikuvaaja. Kaikki kolme aivan fantastisia kavereita!

Lopuksi vielä: sivuilla käy vähän kuukaudesta riippuen 75 000-90 000 kävijää. Olemme tästä luvusta erittäin ylpeitä. Toinen fakta, jonka kuulin vasta tänään: meidän sivuilla on viimeisen kuukauden aikana käynyt porukkaa 106 eri maasta! Mahtavaa! Pitäisi varmaan kirjoittaa vähän enemmän merkintöjä englanniksi…

Vas. Eka Ruola, Mikael Siirilä ja Pekka Mustonen

Comment

required