Kahdeksan päivää vaaleihin. Kolme päivää ennakkoäänestystä jäljellä. Tänään olin elämäni ensimmäisessä puoluekokouksessa. Kokemus oli hieno.

Kävelin kokouspaikalle yhdessä Mervi ja Jyrki Kataisen kanssa. Jyrki oli ymmärrettävistä syistä syvällä omissa mietteissään. Itse kovan kampanjan käyneenä hänen tunnetilaansa oli helppo samaistua.

Avausjuhla oli tällaiselle puolueen keltanokalle mielenkiintoinen elämys siniristilippulauluineen ja perinteisine puheineen. Olisin ehkä itse preferoinut, että sinisen savun keskeltä lavalle olisi noussut Pikku G siniristirapin tahdissa…

No, perinteet ovat aina perinteitä. Juhlallisuuksien jälkeen alkoi puheenjohtajakamppailu.

Toiselle kierrokselle pääsivät Jyrki Katainen ja Ilkka Kanerva. Jyrki voitti uusintaäänestyksen selvästi. Se on osoitus siitä, että Kokoomus osaa uudistua. Uskon vahvasti, että tästä lähtee Kokoomuksen nousu.

Se tapahtuu neljän vaiheen kautta: ensin valittiin Jyrki puheenjohtajaksi. Toiseksi voitamme EU-vaalit. Siitä saamme nostetta kunnallisvaaleihin, jonka jälkeen rakennamme Kokoomuksesta Jyrkin johdolla Suomen suurimman puolueen eduskuntavaaleissa.

Illalla meillä oli vielä tiimitapaaminen. Paikalla oli 40 tiimiläistä ja fiilis oli mahtava. Juttelimme kampanjan loppurutistuksesta ja palaverin jälkeen kävimme vielä baarikierroksella jakamassa esitteitä.

Tiimimme saa jatkuvasti paljon kiitosta. Olen siitä erittäin ylpeä. Meillä on loistava kampanjaorganisaatio. Kunhan vielä ehdokaskin yltäisi samalle tasolle…

Nyt menen nukkumaan niin että jaksan painaa loppuviikon. Huomenna on hieno päivä, koska perhe tulee Suomeen.

Comment

required