Kolme päivää vaaleihin. Loppu häämöttää, mutta töitä on vielä paljon. Hesari julkisti tänään gallupin, joka näytti meidän kannaltamme hyvältä. Nyt on kuitenkin tärkeätä pitää jalat visusti maassa. Mitään ei ole ratkaistu. Jatkamme vaalityötä suunnitelmien mukaisesti loppuun saakka. Emme vilkuile sivuille.

Nukuin viime yönä huonosti, maksimissaan 2,5 tuntia. Tähän on vain yksi syy: minua jännittää. En voi sille mitään. Pienenä en saanut unta ennen jouluaattoa tai synttäreitä. Näyttää olevan sama vika ennen vaaleja.

Aloitimme aamun Rautatieasemalta. Ensimmäiset tiimiläiset olivat jakamassa esitteitä jo kello 7.00. Meillä on mahtavaa porukkaa. Tulin itse paikalle klo. 8.00. Meitä oli taas tusinan verran.

Siirryimme Rautatieasemalta Kauppatorille. Sama jakelurumba jatkui. Kauppatorin jälkeen pidin Töölön Rotareille luennon unionin tulevaisuudesta. Sen jälkeen jaoimme materiaalia kotikonnuillani Munkkiniemessä. Meillä oli koko ajan mukana ainakin 10 tiimiläistä.

Munkkiniemestä siirryimme Ala-Malmin torille. Siellä oli valitettavasti aika vähän porukkaa, mutta kyllä se juttu sielläkin luisti. Ala-Malmi jälkeen kävin kotona torkkumassa ennen Tervasaaren ulkoilutilaisuutta, jossa olin mukana sauvakävelemässä Viivin kanssa.

Kotimatkalla poikkesin Thai-ravintolaan hakemaan illallista. Katson parhaillaan Ylen ”suurta vaalikeskustelua” puolueiden puheenjohtajien välillä. Täytyy myöntää, että keskustelu ei pahemmin inspiroi. Onneksi Jyrki pitää keskustelun tasoa yllä, muuten tähän nukahtaisi. Kyllä ihmetyttää muutamien puheenjohtajien EU-tietotaso.

Huomenna ja ylihuomenna vedämme vielä täysillä. Myös sunnuntaina teemme vielä kampanjaa, mutta varovasti. Haluamme antaa ihmisille äänestysrauhan.

Comment

required