Ensimmäisen meppivuoden viimeinen lento Brysselistä Helsinkiin. Laskimme vuoden aikana tehdyt laskut ja nousut. Niitä on yhteensä 108! Kohta tulee kolmen viikon tauko lentoihin. Odotan taukoa kuin kuuta nousevaa.

Viikonlopusta on tulossa mielenkiintoinen. Huomenna juonnan Katja Kannonlahden kanssa ”Maikkarin” aamu-tv:n. Vieraina ovat mm. Ranskan suurlähettiläs Jean-Jacques Subrenat, vuorineuvos Georg Ehrnrooth ja EVA:n johtaja Risto Penttilä sekä St. Louis Blues jääkiekkojoukkueen varatoimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen. Aamutelkkarin juontaminen on aina yksi kesän kohokohdista.

Perjantaipäivän vietän Euroopan yritysjohtajien seminaarissa Kalastajatorpalla. Seminaarissa pohditaan, miten Euroopan saisi taas ”liikkeelle”.

Lauantaina on vuorossa Ruisrock. Matkassa on 8 hengen kaveriporukka. Taitaa olla ensimmäinen kerta Emilien syntymän jälkeen, kun lähden kaveriporukan kanssa reissuun. Tällä matkustusmäärällä sitä ei oikein tee mieli lähteä reissulle ilman perhettä.

Kuulin dramaattiset uutiset Lontoosta tänään juuri ennen täysistunnon äänestyksiä. Järjetöntä! Silmittömällä väkivallalla ei saavuteta mitään. Idealistin sydän vuotaa verta. Eikö maailmasta saa kytkettyä pahaa pois?

Comment

required