30 päivää vaaleihin ja 19 ennakkoäänestykseen. Tänään sain nukkua. Heräsin vasta seitsemältä. Aamulla kävin läpi sähköpostit. Kävin myös lenkillä. Taas jaksaa painaa.

Aamupäivällä palaveerasin Kirsin kanssa. Kävimme läpi rahoitusta ja loppusuoran markkinointia. Lounaan jälkeen ajoin Hyvinkäälle, jossa Taru Tallgren oli järjestänyt erinomaisen kahvitilaisuuden. Parin tunnin aikana siellä kävi lähes 200 kahvipullan ystävää. Kiersin pöytiä ja juttelin ihmisten kanssa. EU-asiat kiinnostivat monia. Porukka oli ystävällistä ja myönteinen palaute antoi lisävoimia.

Hyvinkään jälkeen ajoin Forssaan FOKAn järjestämään EU-keskusteluun. Sanni Grahn oli vastuussa tilaisuudesta ja se oli mielestäni erinomainen. Paikalla oli noin 70 kuulijaa. Ohjelma oli hyvä ja keskustelu antoisa. Tilaisuuden jälkeen söimme ”Pumpulissa”.

Lähdin Helsinkiin klo. 21.00 ja kävin illalla vielä kääntymässä ”Kallessa”, koska siellä oli Golf-Centerin järjestämä tilaisuus. Oli mukava tavata vanhoja golftuttuja.

Nyt vatsassa on jo perhosia, koska huomenna lennän kotiin tapaamaan perhettä. Juttelin äsken Suzannen kanssa ja kerroin, että näen jo unta siitä kun pääsen rutistamaan kaikkia lentokentällä.

Comment

required