Mahtavan viikonlopun jälkeen iski huono maanantai. Tuntui jotenkin siltä, että lähes kaikki meni mönkään. Kotisivujen palvelin kaatui juuri sen jälkeen kun olin lähettänyt tiimikirjeen uusista kotisivuista. Toimiston printteri levisi. Mobistar, eli paikallinen matkapuhelinliittymä, karhusi jotain laskua, jota eivät ole koskaan lähettäneet.
 
Onneksi edes sisämarkkinavaliokunnan kokous palveludirektiivin kompromissiehdotuksista meni jotenkuten. Kompromissia haetaan direktiivin soveltamisalasta, yleishyödyllisistä palveluista (jotka rajataan soveltamisalan ulkopuolelle), alkuperämaaperiaatteesta (joka saanee uuden nimen, vaikka sisältö ei radikaalisti muutukaan) ja direktiivin valvonnasta. Kaikki osapuolet ovat tulossa toisiaan vastaan.
 
Seuraavaksi mietinnön laatija, Evelyn Gebhardt, lähettää valiokunnalle omat kompromissiehdotuksensa. Meidän ryhmämme pääneuvottelijana toimii britti Malcolm Harbour. Hän antaa ryhmämme kompromissiehdotukset Gebhardtille tänään. Niistä on ollut vääntöä ryhmän sisällä, mutta yhteinen sävel on löytynyt.
 
 
Kuva otettu sisämarkkinavaliokunnasta, jossa väännettiin palveludirektiiviä. Vieressäni istuu ryhmämme koordinaattori, Malcolm Harbour.

Comment

required