Huomenna äänestetään. Nyt jännittää, mutta samalla olen rentoutunut ensimmäistä kertaa kuuteen viikkoon. Lopetin aktiivikampanjan tänään klo. 19.03. Tiimi jatkoi vielä uskomatonta puurtamista, mutta minä menin vanhempien luo syömään.

Nautimme illallisen perheen ja sukulaisten parissa. Olen nauttinut kolme lasillista valkkaria ja olo on sen mukainen.

Menemme täältä vanhempien luota Kirsille ja Sakulle käymään. Huomenna menemme aamupäivällä Linnanmäelle. Sen jälkeen Siirin prinssi ja prinsessa synttäreille. Anoppi ompelee Emilien prinsessa-asun.

Synttäreiden jälkeen valmistaudumme vaalivalvojaisiin. Käyn Isolla Pajalla (telkkarissa) pariin otteeseen, mutta haluan olla tiimin parissa, kun tulos julkistetaan. Tiimi on tehnyt kaiken työn. Perhe on kestänyt koko rumban. Otamme tuloksen vastaan yhdessä. Lähes kaikki kaverit ja sukulaiset ovat paikalla.

Tänään oli taas osoitus siitä miten loistava tiimi meillä on. Painoimme aamuyhdeksästä iltamyöhään rankkasateessa. Pääkaupunkiseudulla meitä oli 30. Valtakunnallisesti lähes 100 ihmistä liikkeellä. Monet tulivat kysymään, että ”Onko teidän tiimiläisiä kaikkialla?”. On!

Tänään olin Lasipalatsilla, Espalla, Kolmen Sepän Patsaalla, Rautatieasemalla ja Isossa Omenassa. Muita tiimiläisiä oli mm. Tikkurilassa ja Itäkeskuksessa. Valtakunnallisesti viestejä tuli kaikkialta.

Loppuun saakka on painettu. Huomenna annetaan ihmisille äänestysrauha. Jaetaan korkeintaan muutama esite ja ilmapalloja. Meitä kaikkia jännittää. Kaiken uurastuksen tuloksen tiedämme huomenna, tasan 25 tunnin päästä tästä kirjoituksesta.

Comment

required