Avustajana olet osa kabinettiani. Osallistut kokouksiin niin ulkoministeriössä, valtioneuvoston kansliassa kuin eduskunnassa. Työhuoneesi on eduskunnassa.

Avustajana teet työtä ihmisten kanssa. Lähimmät työkaverisi ovat kabinetin muut jäsenet sekä kokoomuksen eduskuntaryhmän muut avustajat ja ryhmäkanslian väki. Olet osa tätä yhteisöä.

Hakijan ei tarvitse olla kokoomuksen jäsen. Tosin kokoomuslainen arvomaailma, eteenpäin katsova ja positiivinen elämänasenne auttavat kummasti työssä menestymisessä.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, sillä Eurooppa- ja ulkomaankauppaministerinä minulle kertyy 120 matkapäivää vuodessa.

Twittaan lähes päivittäin (@alexstubb). Tämä ilmoitus julkaistaan kotisivujeni lisäksi Facebookissa (www.fb.com/alexanderstubb). Sosiaalinen media on minulle luonteva yhteys.

Eduskunta-avustajan palkka on 2315?/kk ja viikoittainen työaika 36h15min. Työt alkaisivat heti syysistuntokauden käynnistyessä 5.9.2012.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa itsestäsi ja tavoitteistasi. Lähetä hakemus CV:n kanssa 30.7.2012 mennessä osoitteeseen alexander.stubb@eduskunta.fi. Haastattelut järjestetään elokuussa.

Lisätietoja antaa erityisavustaja Lauri Tierala 09 160 56306, lauri.tierala@formin.fi ja nykyinen avustaja Jussi Salonranta 094324169, jussi.salonranta@eduskunta.fi.

Comment

required