Grattis pappa! Isä täyttää tänään vuosia. Hän pakeni onnitteluja Espanjaan. Nettiä hän ei voi paeta, joten tässä viralliset onnittelut!

Strasbourgin viikko on takanapäin. Onneksi. Sisällöllisesti hyvä viikko, mutta pännii edelleen, että sinne on matkustettava keskimäärin kerran kuussa. Päätöntä ja kallista hommaa. Tänään Ranskassa oli lakko, joka lamautti rautatie- ja lentoliikenteen. Oletan, että Eurooppaa kiertää tälllä hetkellä monta Strasbourgin istuntoja manaavaa meppiä ja avustajaa.

Automatkamme Brysseliin sujui hyvin. Matkalla kävimme Laurin, Kain ja Miikan (Eija-Riitta Korholan avustaja, ja tosi nasta kaveri) kanssa läpi viikon tapahtumia ja ensi viikon kalenteria.

Pidimme myös pienen aivoriihen kotisivujemme uudistamisesta. Pidämme ulkoasun samana, mutta aiomme tehdä muutoksia sisältöön. Luovumme esimerkiksi ”skrollaamisesta” ja lisäämme päiväkirjaan kuvia. Lisäksi avaamme chattisivun. Yritämme saada uudet sivut kuntoon parin kuukauden sisällä.

Huomenna ei ole meppikiertuetta, koska Kokoomuksen puoluehallitus tulee vierailulle Brysseliin. Jori Arvonen ja kumppanit ovat rakentaneet hyvän ohjelman. Puoluehallitus käy parlamentissa, komissiossa ja Natossa. Lauantaina järjestämme seminaarin unionin tulevaisuudesta. Koko 30-henkinen porukka tulee meille kotiin lauantaina alkuillasta. Siinäpähän meillä viikonloppua viettäville appivanhemmille miettimistä.

Comment

required