Nämä Englannin reissut ovat aina yhtä hauskoja. Suihkusta tippuu vain kaksi vesipisaraa kerrallaan (joko kaksi tulikuumaa, tai kaksi jääkylmää). Kaikista ikkunoista vetää. Meinaa koko ajan jäädä auton alle, koska ajavat väärällä puolella tietä – eihän sitä tiedä, mihin suuntaan pitäisi katsoa. Iltapäivätee on nautittava tasan kello 16.00.
 
Ennen MM-kisoja puhutaan vain jalkapallosta – kaikkialla näkyy Englannin (siis ei Britannian) punavalkoisia lippuja. Joka kerta povataan Englannille voittoa. Joka kerta petytään. Edellinen voitto on vuodelta 1966. Valmentajaa ja loukkaantumisia syytellään.
 
Ruoka täällä on muuten parempaa kuin yleisesti luullaan. Kelpaisi varmaan Chiracillekin. Eilen kunnioitimme paikalliskulttuuria nauttimalla illallisen ranskalaisessa ravintolassa nimeltä Café Rouge…”Fish and Chips” oli rasvaisen hyvää, varsinkin kun sen huuhteli alas tuopillisella ”lageria”.
 
Aamulla terveyskuuri jatkui perinteisellä englantilaisella aamiaisella: pekonia, makkaraa ja munakokkelia. Keho kiittää. Onneksi tuli lenkkeiltyä eilen.

Comment

required