Eilen illalla väsytti sen verran, että en saanut päiväkirjamerkintää kirjoitettua. Takana oli kaikin puolin mahtava viikonloppu.

Puoluekokouksessa oli odotetun hyvä tunnelma. Jyrki Katainen piti erinomaisen linjapuheen. Pisteenä ii:n päälle Eija-Riitta Korhola valittiin Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Jälleen kerran osoitus siitä, että EU-asiat otetaan Kokoomuksessa tosissaan. Mielestäni aivan mahtava juttu!

Viikonlopun aikana tuli tavattua paljon tuttuja. Kokoustettiin, rupateltiin, käytiin lenkillä, katsottiin jalkapalloa, juhlittiin ja vähän jopa meppailtiin. Järjestimme MEP-tilaisuuden Joensuun torilla.

Ben Z. möi omaansa. Hänellä oli hyvä herja: ”Ostakaa Benin kirja, niin saatte Alexin kirjan kaupan päälle”. Naurettiin, ja Ben möi paljon…Olisi ehkä pitänyt pyytää provikaa.

Viikonlopun ainoa huono juttu oli, että joku taisi napata vahingossa mukaan Kokoomus-kassini, joka sisälsi hikisiä lenkkeilykamoja ja lenkkarit. No, toivottavasti se löytyy jostain…

RKP valitsi Stefan Wallinin puheenjohtajakseen. Keskustan puoluesihteeriksi valittiin Korhonen. Molempia voitaneen pitää linjavalintoina.

Brysselliin on vihdoin tullut kesä. Ehdin eilen illalla Emilien koulun juhliin. Päivän mittaan mittari oli käynyt 30 asteen paremmalla puolella. Ei tekisi mieli lähteä Strasbourgiin, mutta ei muuta kuin menoksi.

PS. Kirsi Piha ei ollut vain maailman paras vaalipäällikkö, mutta hän on myös erittäinen huolehtivainen äänestäjä. Jos jää pari päivää bloggaamatta, niin noottia tulee heti. Kiitos siitä. Pistän viikonlopun kuvat sunnuntain kohdalle, niin aukko näyttää pienemmältä. Kuvat julkaistaan illalla.

Comment

required