Eilen illalla ei ollut oikein aikaa kirjoittaa nettipäiväkirjaa. Olin kaverini Juhan apurina kokoamassa Emilien uutta leikkimökkiä. En ole yleensä mikään nurkkapatriootti, mutta kyllä suomalaista puutyötä pitää sen verran kannattaa, että hankkii saunat ja leikkimökit Suomesta. Kannattanee myös mainita, että Suomesta hankittu leikkimökki on kolme kertaa halvempi.

Eilen oli oikeastaan aika rauhallinen päivä. Kirjoitin kaksi kolumnia (Ilta-Sanomat ja Blue Wings), tapasin väitöskirjatutkijan Firenzen yliopistosta ja muutaman ohjelmistopatenttilobbarin. Tänään oli taas ehkä hieman enemmän hoosaamista kokouksesta toiseen.

Brysselin käytävillä podetaan vielä perustuslaki- ja budjettikrapulaa. Tänään ulkoasiainvaliokunnassa kuultiin Olli Rehniä. Hän oli erinomainen. Muutamat mepit, varsinkin saksalaiset ja ranskalaiset, syyttivät tietenkin laajentumista kaikista EU:n ongelmista. Olli piti pään kylmänä ja vastasi kysymyksiin rauhallisesti. Sovituista sitoumuksista ei peräydytä. Jäsenyysehdoista pidetään kiinni.

Comment

required