Neljä päivää vaaleihin. Nyt on ruvennut jännittämään oikein kunnolla. Vaalit pyörivät päässäni jatkuvasti. Kohta tämä on ohi. Nyt pitää pysyä rauhallisena ja välttää kaikki hötkyily. Veikkaan, että monella ehdokkaalla on sama tunne.

Yö meni hyvin. Oliver heräsi vain kaksi kertaa. Heräsimme Suzannen kanssa aamukuudelta levänneinä. Juttelimme tulevasta viikon lomasta Englannissa. Kävin myös lyhyellä aamulenkillä. Taas jaksaa.

Lenkin jälkeen suuntasin Radio Cityn haastatteluun. Leppoisa keskustelu. Herja lensi. Lopuksi minulle tehtiin vielä ”äijätesti”. Olen ”kvasiäijä”, koska sain neljä ruksia kahdeksasta. Ville Niinistö sai vain kolme. Nauroimme asiaa Villen kanssa illalla Turussa.

Radion jälkeen riensin Rautatieasemalle, jossa Ari, Pauliina, Satu, Henrik, Nina, Jani, ja Lauri jakoivat ohikulkijoille esitteitä. Jakelun jälkeen joimme tiimin kanssa kahvit.

Aamupäivän päätteeksi olin Radio Helsingin paneelissa yhdessä Esko Seppäsen, Lasse Lehtisen, Kyösti Virrankosken ja Irina Krohnin kanssa. Otimme oikein kunnolla yhteen: Lasse, Irina ja minä vastaan Esko ja Kyösti. Olen aina valmis keskustelemaan, mutta populismi yhdistettynä vääristettyyn faktaan saa sappeni kiehumaan.

Paneelin jälkeen lähdin Janin kanssa Hyvinkään torille. Aurinko paistoi. Tiina ja Taru auttoivat ilmapallojen ja esitteiden jakamisessa. Tunnelma oli hyvä ja palaute myönteistä.

Hyvinkäältä ajoimme Turkuun ”Down by the Laituri” kaupunkifestareille. Uskomaton määrä ihmisiä liikkeellä, siis ”molemmil puolil jokke”.

JP Sainio oli kerännyt 16 hengen tiimin kasaan. Paikalla olivat: Marianne, Laura, Linda, Wicke, Nina, Henna, Tommi, Helka, Tuomas, Mikko, Tomi, Sebastian, Olli, Joonas ja Satu. Onneksi ilma suosi myös Turussa.

Porukka kyllä ihmetteli kun T-paitajengimme eteni Aurajoen vartta. Kaikilla oli virtaa. Vedimme kierroksen päätteeksi oluet tai siiderit…niin siis paitsi minä. Yritän vielä pitää kiinni ”kuivasta kampanjasta”.

Huomenna panostamme pääkaupunkialueelle. Aamu lähtee liikkeelle Rautatieasemalta kello 7.00. Vielä jaksaa painaa. Lisää virtaa tulee mm. siitä, että nettisivuillamme on nyt yli 2000 kävijää päivässä. Tammikuussa keskiarvo oli vähän yli 200.

Comment

required