Istun autossa matkalla Strasbougiin. Oikeastaan aikamoinen säkä, että istun juuri tässä autossa. Suzannen käsilaukku jäi eilen auton avaimineen Tukholmaan (mun moka, tietenkin).

Jani Johansson oli jättänyt automme lentoaseman parkkipaikalle. Sovitun mukaisesti hänen piti ottaa avain mukaan Suomeen.

Eli kun astuimme eilen koneesta ulos luulin, että Strasbourgin matkalle pitäisi löytää joku vaihtoehtoinen kyyti. Lauantaina matkalla lentoasemalle Janin piti viedä Ville Itälän avustaja Marja Koskela kotiin. Eteen sattui joku tietyö ja aika kävi niukaksi. Marja tulikin mukaan kentälle ja Jani jätti hänelle auton avaimen.

Niinpä meillä olikin auton avain Brysselissä ja nyt istumme avustajani Lauri Tieralan ja Eija-Riitta Korholan avustajan Miikka Niemisen kanssa syksyn ensimmäisellä Strassimatkalla.

Viikonloppu oli hienoa hienompi. Syötiin ja seurusteltiin kavereiden kanssa aamusta iltaan. Ohjelmassa oli kolme illallista, kaksi lounasta ja brunssi. Tänään ei ole ainakaan nälkä. Tukholman säät suosivat ja näimme Ruotsin helmen kauneimmillaan.

Asuimme Jonnen ja Karinen luona Brommassa. Tukholmassa tuntee aina olevansa keskellä saaristoa. Niin myös Brommassa. Alueen viehätystä ei ainakaan vähennä, että se on täynnä pittoreskejä puutaloja.

Täysituntoviikosta on jälleen kerran tulossa vauhdikas. Kalenterissa 40 merkintää. Viikon päätteeksi Brysseliin tulee mielenkiintoinen vierailuryhmä.

 

Matkalla Strasbourgiin vaalimme aina perinteitä. Heti kun tulemme Ranskan puolelle pysähdymme McDonaldsiin. Kuvassa Lauri ja Miikka nauttivat ranskalaisista maataloustuotteista.

Comment

required