Kävin tänään ensimmäistä kertaa Café Niinistössä, vanhan linja-autoaseman kupeessa. Voi sitä sykettä ja energiaa!

Odotin astuvani tyhjään kampanjatoimistoon, jossa muutama kampanjatyöntekijä vääntäisi väkinäistä hymyä kylähulluille. Väärin odotettu. ”Kahvilassa” oli täysi hässäkkä päällä. Fiilis katossa. Sitä ei edes latista maikkarin iltauutisten gallup, jonka mukaan Halosen suosio on kasvussa.

Galluppeja tulee ja menee. Vaaleihin on vielä pitkä matka. Viime vaaleissa Halonen oli tässä vaiheessa muistaakseni gallupeissa nelosena; Uosukaisen, Ahon ja Rehnin takana.

Café Niinistön edessä. Kofeiini ei ole ainoa energian lähde. Allekirjoittaneen seurassa Taru, Heidi ja Ansa.

Niinistön kampanjassa on tekemisen meininki. Porukka on todella ammattitaitoista ja motivoitunutta. Itse yritän sparrata parhaani mukaan, mutta meppien ja kansanedustajien ei missään nimessä pidä säheltää kampanjan arjessa. Meidän pitää mennä sinne minne käsketään. Se on paras tuki.

Iltapäivälehdet nostivat tänään esiin tunnetun amerikkalaisen talkshow isännän, Conan O’Brienin keskiviikkoisen ohjelman. Siinä Conan esitti oman Tarja Halosta kannattavan vaalimainoksensa.

Raporttien mukaan ohjelma oli Conanmaisen hulvaton. Hauskinta (tai ehkä paremminkin surullisinta) on, että Conanin huumori otetaan meillä Suomessa tosissaan, siis puolin ja toisin. Kun jostain vitsaillaan, se pitäisi ottaa huumorilla…

Café Niinistö on Café Lattemaisen trendikäs. Sohvalla röhöttelevästä oliosta trendikästä on lähinnä hampaat.

Comment

required