Tänään käytin aamupäivän paperien lukemiseen. Tuli tarpeeseen. Sain luettua paljon sellaisia juttuja, joita olin lykännyt liian kauan.

Lounassämpylöiden yhteydessä pidimme palaverin nettisivujen uudistuksesta. Kyseessä on pikemminkin ”kasvojen kohotus” kuin uudistus, mutta muutoksia on tiedossa. Palaverissa oli mukana vanhaa ja uutta verta.

Nettipalaverissa Tuomas, Eka, Pekka, Mikael, Niilas, Minna ja allekirjoittanut. Juha ja Petri puuttuvat kuvasta.

Yritämme rakentaa sivut, jotka kertovat ulkoministeriöstä ja ulkoministerin arjesta niin kotimaiselle kuin kansainvälisellekin yleisölle. Ei mikään helppo juttu, mutta pääsimme hyvin eteenpäin.

Blogikeskustelussa olemme jo pohtineet sivujen uudistamista. Otan mielelläni vastaan lisää ideoita siitä, miten voimme näitä sivuja parantaa. Palaverissa nostin jo esille eri kommentteja, joita olen teiltä kaikilta ammentanut. Lisää vaan!

Iltapäivällä kävin Naisten Pankki-projektin tilaisuudessa puhumassa. Kyseessä on aivan loistava hanke, jossa joukko yritysmaailmasta tuttuja suomalaisia naisia ja Kirkon ulkomaanapu rahoittavat erinäisiä mikrolainoihin pohjautuvia hankkeita kehitysmaissa.

Illalla pohdimme porukalla ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa.

Comment

required