Tasan kaksi viikkoa vaaleihin ja neljä päivää ennakkoäänestykseen. Neljä viikkoa aktiivikampanjaa on takana. Loppusuora häämöttää.

Laskin tilaisuudet ja paikkakunnat uudestaan: kuuden viikon aikana minulla on yli 200 tilaisuutta ja yli 40 paikkakuntaa.

Kahden viimeisen viikon aikana on vielä 65 tilaisuutta ja 24 paikkakuntaa. Tähän ei lasketa valtakunnallisen tiimin tempauksia, joita on vielä kymmeniä yli 30 paikkakunnalla. Tsemppihenki on kova ja positiivinen palaute antaa nostetta.

Tänään aamu alkoi Vuosaaren Columbus-kauppakeskuksessa. Jaoimme siellä esitteitä, suklaata ja ilmapalloja Mika Legallin, Jari Hiljamon, Jarmo Heinosen, Johannes Toepferin ja Samir Guellichin kanssa. Porukkaa oli paljon ja tempaus onnistunut.

Vuosaaren jälkeen tarjosin pullakahvit Old Bakersissa. Tällä kertaa väkeä ei pahemmin ollut, mutta jaoimme Susanna Ikosen kanssa esitteitä ravintolan ulkopuolella.

Susanna on ollut todellinen tähti koko kampanjan ajan. Nytkin soitin hänelle muutamaa minuuttia ennen Bakersin tilaisuutta ja kysyin jahka hän voisi tulla auttamaan. Hän kertoi olevansa kaupungissa ja ilmestyi paikalle muutaman minuutin sisällä.

Kahvitilaisuuden jälkeen kävin kotona torkkumassa. Päiväunet tulivat tarpeeseen eilisen rumban jälkeen.

Illalla lähdimme tiimin kanssa baarikierrokselle. Kokoonnuimme Oopperan liepeille. Minna Karttunen oli kerännyt loistoporukan: Kai Mykkänen, Henrik Ruso, Mika Ronkainen, Sanna Rikkonen, Heidi Lahtela ja liettualainen toimittajamme Lina.

Mika ja Sanna olivat tehneet hienoja ”Alex 61” sydämiä, kärpäslätkiä ja ilmapalloja. Mika on myös ollut todellinen kultakimpale. Aina valmis auttamaan.

Täytimme ilmapallot, vedimme t-paidat päälle ja lähdimme ”baanalle”. Jakaannuimme kahteen ryhmään ja kiersimme seuraavat kapakat: Mamma Rosa, Elite, Töölönranta, Karuselli, Ursula, Kappeli, Teatteri, Storyville, Hamlet, Gaselli ja Rafaello. Kotimatkalla piipahdimme vielä Highlighten jonossa. Kaupungilla oli hilpeä tunnelma ja paljon valkolakkeja.

Jussi Salonranta kävi vielä myöhemmin kiertämässä Kallen ja Teatterin. Meillä on maailman paras tiimi!

Comment

required