Lapset nukkuvat. Juomme Suzannen kanssa italialaista valkkaria (tai no, minä juon) ja katsomme Ruotsin ja Italian välistä futisottelua (tai no, minä katson ja Suzanne lukee kirjaa). Valkkarista huolimatta kannatamme Ruotsia. Hyvä matsi.

Huippukokous on täydessä vauhdissa. Näyttää siltä, että komission puheenjohtajasta ei päästä yhteisymmärrykseen. Perustuslaki on kuitenkin syntymässä. Se on paljon parempi kuin Nizzan sopimus.

Parin viime päivän aikana olen hoitanut hallinnollisia asioita ja vastannut satoihin sähköpostiviesteihin.

Avustajatiimi on valmis. Saimme kasaan todellisen ”dream teamin”. Petu Lahesmaa aloittaa Brysselissä. Lauri Tierala ottaa Petun tehtävät vuoden vaihteessa.

Kai Mykkänen toimii kotimaan avustajana. Juho Romakkaniemi on kaikkien Kokoomusmeppien yhteinen kotimaanavustaja. On hienoa jatkaa töitä loistotyyppien kanssa.

Olen saanut jo monta viestiä uudesta kotisivusta, joka on täynnä manipuloituja kuvia meikäläisestä. Lähtökohtana on se ”hullun” näköinen tuuletuskuva vaalivalvojaisista.

Kuvat ovat hulvattoman hauskoja. Niitä tulee päivittäin lisää. Minulla ei ole vielä suosikkia, joskin se Schumacherin tuuletuskuva on aika hyvä.

Huomenna Suzanne on menossa polttareihin ja minä jään yksin kotiin Emilien ja Oliverin kanssa. Isän arki ja ylpeys kyseessä.

Comment

required