Teki pahaa lähteä aamulla Strasbourgiin. Emiliellä korvatulehdus ja kuumetta. Kämppä ihan sekaisin, koska meillä on remontti kesken. Kaikki valmistuu onneksi jouluun mennessä.

Lauantaina saimme hoidettua muutaman jouluostoksen. Illalla kävimme tuttujen luona sushilla. Mukava ilta. Oliver ja Emiliekin näyttivät viihtyvän.

Eilen pääsimme joulun makuun. Siivoilimme niitä huoneita, jotka eivät ole remontissa. Koristelimme kuusen ja kuuntelimme joulumusiikkia. Joulu on muuten putkessa, mutta joulukortit ovat taas auttamattomasti myöhässä.

En ole koskaan lähettänyt joulukortteja ”työn puolesta”, enkä aio lähettää tänäkään vuonna. Kuulin, että eräs kollegani lähettää yli 1000 joulukorttia. Apua!

Noteerasin eilen STT:ltä, että demareiden sisäinen ulkopoliittinen keskustelu jatkuu. Tällä kertaa eri linjoilla olivat Mikko Elo ja Liisa Jaakonsaari. Oman lusikkansa soppaan toi Kimmo Kiljusen tämän päivän haastattelu Hesarissa. Mikä on demareiden linja?

Istun pelkääjän paikalla matkalla Strasbourgiin. Sain äsken väännettyä keskiviikon IS-kolumnin. Aiheena ”Suomi, Venäjä ja EU”. Huomenna pitäisi vielä kirjoittaa Husiksen kolumni Turkista. Sen jälkeen tulee kolmen viikon kolumnitauko.

Nyt pitää valmistautua viikon koitoksiin. Ei muuta kuin mapin kimppuun.

Comment

required