Hyvää isänpäivää! Aamu alkoi perinteisin menoin. Voisin tottua tähän hemmotteluun pannukakkuaamiaisineen.

Piti mennä isänpäivälounaalle, mutta isä-Papan Vancouver-lento reistaili, joten hän saapuu kotosuomeen vasta iltapäivällä. Ei muutakuin isänpäiväillalliselle.
Juoksin eilen ensimmäistä kertaa perinteikkäässä Aktia-juoksussa. Matkana 10 km. KU-58-seura on järjestänyt tätä cup-juoksua jo 20 vuotta. 
Aivan mahtava tapahtuma, joka juostaan viidesti syksyn ja talven aikana. Eilen siis ensimmäinen. Seuraavat kuukauden välein. Viimeinen 19. maaliskuuta.
Erinomaiset järjestestelyt. Kiitos vapaaehtoisille ja Mannermaan Harrille.
Lähtö on Hakunilan urheilupuiston kupeessa, Sotungin koululta. Eilen taisi mennä osallistujaennätys rikki. Paikalla pitkälti yli 300 innokasta juoksijaa.
Tapahtuma oli mahtava, koska se oli rento. Ei ollut sellaista tiukkapipoista meininkiä. Varmaan me kaikki lopussa irvisteltiin, mutta muutoin hymy oli herkässä. Kannustettiin toinen toisiamme.
Reitti on erinomainen, nopea. Sain itse parannettua kympin ennätystä kokonaiset 23 sekuntia. Oma kelloni pysähtyi aikaan 39’20. Järjestäjien bruttoaika oli 39’23. 
Olin erityisen tyytyväinen, koska maratonista on vain kaksi viikkoa. Oli tarkoitus vain juosta sellainen rento vauhtikestävyysharjoitus. Mikä parasta – vatsakramppi pysyi loitolla. On aika erilaista juosta ilman kouristuksia…
Oli sen verran hieno keikka, että suosittelen lämpimästi niin kuntoilijoille kuin muillekin, jotka haluavat vetää muutaman kovan juoksun talvella. Tarjolla on myös lyhyempiä matkoja. Ei muutakuin messiin. Seuraava juoksu lauantaina 11. joulukuuta kello 13.00. Nähdään siellä.

Comment

required