Viime päivät ovat olleet aikamoista vuoristorataa. Oliver joutui takaisin sairaalaan lamppujen alle. Hän oli edelleen liian keltainen. Pari yötä ja yksi päivä teki tehtävänsä. Nyt kaikki ovat taas onnellisesti kotona.

Yöunet ovat jääneet vähiin, mutta se taitaa olla perheellisen arkea vähän kaikkialla. Suzanne on urhoollisesti jaksanut sahata kodin ja sairaalan väliä imettämässä Oliveria.

Saimme eilen lisää hyviä vauvauutisia. Jonnelle ja Karinelle syntyi Samuel-poika. Jonne ensimmäinen kommentti: Oliverille löytyi heti golfkaveri. Jos Annis ja Jusa saavat vielä pojan heinäkuussa niin trio on valmis. Valmistaudu maailma!

Ydintiimi tapaa taas Helsingissä tänään. Tein pohjaksi analyysin kampanjan etenemisestä. Hyvältä näyttää, mutta töitä on vielä roppakaupalla.

Kirsi on laatinut erinomaisen tilannekatsauksen. Ennen kuin hän keräsi kaiken yhteen niin en oikein tajunnut miten paljon olemme saaneet aikaan lyhyessä ajassa. Meillä on valmiina ydintiimi, 40 aluevastaavaa, 80 aktiivia, vajaat 1000 julkista tukijaa, kortteja, esitteitä, kotisivut, vaaliteemat, avauksia, markkinointikonsepti, lehtimainokset, kalenteri, talousseminaari, golfkilpailu, kampanjanavaus ja mediakonsepti. Vaalibudjetin kanssa on vielä tekemistä, mutta niin on varmaan kaikilla muillakin.

Olemme kiertäneet koko Suomea aktiivisesti ja sama jatkuu heti isyysloman jälkeen. Tämän viikon aikana julkaisemme vielä erittäin kovatasoisen ulkomaalaisen tukijan. Kampanja jatkuu vaipanvaihtojen välissä.

Comment

required