Vapaapäivä on suhteellinen käsite. Sen voi viettää monella tavalla. Sain eilen koneessa väännettyä Nykypäivän kolumnin. Aiheeksi pistin ”Euroopan parlamentin valta ja vastuu”. Aamulla kirjoitin Hufvudstadsbladetin kolumnin Wim Kokin raportista. Otsakkeeksi pistin ”Koks raport är en besvikelse”. Mieleni teki pistää ”Kok behöver Viagra”, mutta en kehdannut.

Onneksi sormet toimivat hyvin aamulla ja sain Husiksen kolumnin pakettiin tunnissa. Loppupäivä meni lasten kanssa häärätessä. Sain kokea lasten vatsatautien ihanuudet…Tällä kertaa vuorossa oli Oliver. Kävimme myös kaupungissa lounastamassa. Suzanne oli iloinen kun sai nähdä veijarit keskellä päivää. Iltapäivällä Emilien kaksi parasta kaveria kävivät kylässä. Vilskettä riitti.

Päivän parasta antia oli lainaksi saamani uusi Communicator 9500. Kaikkien kommarifriikkien unelma. Olen leikkinyt sen kanssa koko illan. Filmailin ja kuvailin perhettä niiden kyllästymiseen asti. Screensaveri muuttui ainakin kymmenen kertaa. Kaikki eri soittoäänet on kokeiltu. En kasva koskaan aikuiseksi…

Tänään Latvia ilmoitti vaihtavansa komissaaria. Udre sai odotetusti lähteä. Veikkaan, että seuraavaksi lähtee Unkarin Kovacs. Sen jälkeen en usko, että ketään enää vaihdetaan. Poliittinen tasapaino on saavutettu ja komissio voi aloittaa työnsä marraskuun puolessa välissä.

Huomenna pidän vielä puolittaisen vapaapäivän. Käyn töissä siivoamassa sähköpostia ja lounaalla Jyrki Kataisen ja Jori Arvosen kanssa.

Comment

required