32 päivää vaaleihin ja 21 päivää ennakkoäänestyksen alkuun. Aamu alkoi markkinointipalaverilla klo. 7.30. Kävimme läpi ilmoitustemme ulkoasun ja sloganit. On nautinto tehdä töitä ammattilaisten kanssa.

Aamupäivällä vastailin sähköposteihin ja väänsin vielä vastaukset viimeiseen vaalikoneeseen, tai sen piti olla viimeinen. Työstin Turun Sanomien 56 kysymystä noin 1,5h. Kommentoin tunnollisesti jokaista kysymystä. Kun tallensin lopussa tekstin, niin olin ylittänyt tallennusajan ja kaikki informaatio katosi. Vika oli varmaan minun, mutta sillä ei siinä tilanteessa ollut paljoakaan merkitystä… Joudun kirjoittamaan kaiken uudestaan illalla.

Ennen Kampin palvelukeskuksen kahvitilaisuutta annoin haastattelun Österbottningen-lehdelle. Kahvitilaisuus oli hitti. Olimme laskeneet, että tarjoaisimme noin 50 kahvipullaa. Ne menivät ensimmäisen viiden minuutin aikana. Taisimme loppujenlopuksi tarjota yli 200 kahvipullaa.

Kahvien jälkeen puhuimme Eeva-Riitta Siitosen kanssa yli 150 hengelle EU-asioista. Vaalitilaisuudeksi siellä oli uskomaton määrä ihmisiä. Seniorikansalaisia todella kiinnostavat EU-asiat.

Kampin jälkeen kävin luennoimassa ulko- ja turvallisuuspolitiikasta pienemmälle asiantuntijaporukalle. Annoin myös haastattelun ruotsinkieliselle GoGo-ohjelmalle ennen käyntiä Oulunkylän Kokoomuksen puhetilaisuudessa. Kaiken kaikkiaan onnistunut vaalipäivä, joka loppui päätteen äärellä klo. 23.00.

Kiinnostus vaaleja kohtaan kasvaa päivittäin. Teija Tiilikaisen mielestä tulisi keskittyä asiakysymyksiin. Hän on oikeassa: nyt tarvitaan kunnon avaus eri vaaliteemoista.

Comment

required