Huomenna pyörähtää käyntiin mielenkiintoinen viikko. Lähden aamulla Tallinnaan pitämään puheen Viron ulkoasiainministeriön suurlähettiläspäiville. Olen otettu kutsusta.

Sen jälkeen palaan Helsinkiin pitämään puheen meidän suurlähettiläspäivillä. Olemme työstäneet puhetta viime viikkojen aikana. Pistän sen blogimerkinnäksi huomenna iltapäivällä. Toivottavasti saadaan siitä käyntiin hyvä keskustelu.
Olen noteerannut arvon blogikommentaattoreiden kritiikin viime aikaisten merkintöjen sisällöstä ja frekvenssistä. Ymmärrän hyvin kritiikin ja pahoittelen. 
Osasyynä on varmaan se, että olen käyttänyt paljon aikaa Twitterin ja Facebookin parissa. Osittain myös rauhallisempi kesäjakso, jolloin on vähemmän kirjoitettavaa töistä. Viime viikkoina olen myös tankannut mahdollisimman paljon materiaalia ja suunnitellut syksyn kalenteria.
Kun tässä päästään kunnon vauhtiin, niin blogikin palaa entiselleen. That’s a promise. Meppivuosien villeysasteeseen en kuitenkaan taida päästä…
Tiistaina ja keskiviikkona sahaan Tampereen ja Helsingin väliä. Vuoroin Tampereella Kokoomuksen ministeripäivillä. Vuoroin suurlähettiläspäivillä. Loppuviikosta on vielä tukku suurlähettiläs ja muita tapaamisia. 
Ensi viikolla on sitten vuorossa ensimmäinen vienninedistämismatka. Kohde on jännä. Siitä enemmän tuonnempana.

Comment

required