Koneessa matkalla takaisin Brysseliin. Hämeenlinnasta on tullut tuttu paikka. Neljä käyntiä kahden kuukauden aikana, olkoonkin että kaksi niistä oli häitä.

Tänään Rochierin henkilöstötilaisuudessa. Heillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Esitelmöin kulttuurieroista. Oli hauska valmistella aiheesta luento. Nojauduin muun muassa muutamaan Blue Wings kolumniini.

Kun asuu ulkomailla, on kaksikielinen tausta, brittiläinen vaimo, kaksoiskansalaisuuden omaavat lapset (jotka puhuvat neljää kieltä) ja työskentelee päivittäin 27 kansalaisuuden parissa, niin on ainakin materiaalia mistä ammentaa.

Luennon lisäksi annoin haastattelut Hämeen Sanomille, ja Yle Häme-radiolle. Lisäksi osallistuin Radio Vegan Slaget Efter Tolv-keskusteluun yhdessä Lasse Lehtisen ja Teija Tiilikaisen kanssa. Kouluilla oli valitettavasti koeviikko menossa, joten tällä kertaa lukiokäynti jäi väliin.

Janne Honkala kysyi oliko ohjelmassa yleisötilaisuutta. Sekin jäi tiukan aikataulun takia tällä kertaa järjestämättä. Valitettavasti. Sain kuitenkin nauttia kauniin syksyisestä Hämeenlinnasta. Tie Aulangolle oli nostalginen. Siellä on monet golfkilpailut tullut pelattua.

Viikonloppua odotan innolla, koska paras kaverini jenkkiajoilta, Sebastian Lurie on Christy-vaimoineen käymässä. Kävimme heidän häissään Bostonin liepeillä viime syksynä.

Toivottavasti ei tule valvottua liikaa. Pari lenkkiäkin pitäisi vetäistä. Ostin uudet lenkkarit torstaina. Kävin eräässä ammattiliikkeessä Overisjen-kylässä. Kauppias pisti juoksumatolle, otti askeleen videonauhalle, analysoi ja antoi kouraan mahtavat kengät. Aamulenkki ei ole koskaan ollut yhtä kevyt. Ei ihme, että Belgilainen Puttemans, joka hävisi Lasse Virénille Münchenissä, käy samassa kaupassa.

Comment

required