Tänään jatkoin muistioiden tankkaamista. Keskityin varsinkin Afganistaniin. Eilen keskustelin aiheesta uuden puolustusvoimien komentajan, kenraali Puheloisen kanssa. Tänään jatkoin samasta teemasta Afganistanin joukkomme komentajan everstiluutnantti Kurvisen kanssa.

Viimeistelin myös huomisen HS-vieraskynän Afganistanista. Tavoitteena kertoa miksi me olemme sitoutuneet Afganistaniin ja mitä me siellä teemme. Nämä perusasiat ovat jääneet viimeaikaisen keskustelun varjoon.

Presidentti Halosen Venäjä-vierailu onnistui erinomaisesti. Hän tapasi sekä presidentti Medvedevin että pääministeri Putinin.

Keskustelin presidentti Halosen kanssa illalla ennen paluulentoa. Päivän anti oli ollut hyvä. Kaikki keskeiset ulkopoliittiset teemat käytiin läpi.

Nyt valmistelemaan huomisaamun lehdistötilaisuutta. Kiitos kaikille blogikommentaattoreille syksyn teemoista. Kööpenhaminan ilmastokokous nousee vahvasti esille. Se oli myös esillä kun isännöin tänään Tanskan suurlähettilään Niels Kaas Dyrlundin läksiäislounasta.

Comment

required