Juhannus on aina yksi vuoden kohokohdista. Suomalaisena siitä ei voi oikeastaan nauttia muualla kuin Suomessa. Tänä vuonna vietimme yhden kaikkien aikojen parhaimmista Juhannuksista. Olimme Kain ja Paulan mökillä Inkoon saaristossa. Täydellinen perhejuhannus.

Kailla ja Paulalla on neljä poikaa, joten vilskettä riitti. Emiliestä tuli heti yksi ”jätkistä”. Oliver oli ihan hyvällä tuulella kipsistä huolimatta.

Nautimme hyvästä kesäruoasta, perinteisistä juhannusjuomista ja hyvästä seurasta. Saunottiin, uitiin, grillattiin, leikittiin, veneiltiin, retkeiltiin ja muuten vain nautittiin. Säät suosivat. Vain lauantai-iltapäivänä ripotteli.

Saaristossa, tai mökillä yleensä, pääsee aina hyvin irti arjesta. Vain kavereiden juhannustekstarit piippailevat kännykkään. Empiirinen tutkimus osoittaa, että viestejä tulee eniten perjantaina ja lauantaina klo. 12.00-18.00. Hyvät vitsit tulevat yleensä viideltä eri taholta. Onkohan puhelinoperaattoreilla joku vitsiniekka töissä aina juhlapyhien aikaan. Veikkaan ainakin, että operaattorit tekevät hyvää tulosta Juhannuksena.

Comment

required