Pori on kyllä jazzia, mutta Satakunta on rock. Tänään vietin aikaa Porissa ja Huittisissa.

Aamu alkoi Lauttakylän lukiossa. Opppilaat jaksoivat kuunnella meppiä aamutuimaan.

Koulussa oli hyvä henki. Koulu täyttää muuten 100 vuotta vuonna 2009!

Tilaisuuden jälkeen siirryimme Pyymäen Helmen kahvitilaisuuteen. Trendikkään tyylikäs paikka. Mukavia juttutuokioita. Paikallinen Kokoomus-yhdistys oli järjestänyt erinomaisen tilaisuuden.

Radio Westin haastattelun jälkeen suuntasimme takaisin Poriin. Keskustelutilaisuus, Ylen radiohaastattelu ja lounas opiskelijayhdistys Pointerin porukan kanssa toivat lisävirtaa.

Satakunnan Kansan haastattelussa puhuttiin mm. Nobelin rauhanpalkinnosta ja Turkista. Pännii, että Ahtisaari ei saanut palkintoa.

Päivän viimeinen keikka oli Yhteislyseossa. Sali täynnä. Ykkösluokan porukka lukiolaisia ja ysiluokkalaisia. Tunnelma oli katossa alusta pitäen. Puhuttiin asiaa ja naurettiin. Suomalaiset koululaiset ovat tähtiä!

Satakunnan Kokoomus oli jälleen kerran hoitanut päivän loistavasti. Toiminnanjohtaja Jenni Haukio on todellinen helmi. Juuri sellainen dynamo, jota Kokoomus tarvitsee. Puheenjohtaja Sampsa Kataja oli myös mukana koko päivän. Loistokaveri. Toivon, että hän on tuleva kansanedustaja.

Päivään mahtui hyviä ja huonoja uutisa. Hyvä uutinen oli, että hedelmöityshoitolaki meni läpi ”liberaalissa” muodossa. Ja vielä selvin lukemin.

Huono uutinen oli ystäväni Harri Jaskarin vetäytyminen puoluesihteerin paikalta rikostutkinnan takia. Olen aina tukenut Harria, ja tuen myös nyt. Hän on hieno ihminen. Todellinen herrasmies.

Tänään olisin halunnut olla tykö antamassa Harrille karhunhalauksen. Olen aina uskonut suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Uskon, että tämänkin tien päässä on valoa.

Comment

required