Viikonloppu meni puoluekokouksen merkeissä Jyväskylässä. Pari mukavaa päivää, vaikka Afganistanin matkan väsymys taisi vähän painaa. On aina mukava tavata tuttuja, vaihtaa kuulumisia.

Taru Tujunen, Jenni Haukio, OP Niskanen ja koko puoluetoimiston porukka järjestivät jälleen kerran loistavan kokouksen. Kiitos siitä!

Omassa ohjelmassani oli maahanmuuttokeskustelu kävelykadulla, vierailu Toivakassa (jossa tapasin aina niin aurinkoisen Arja Korisevan!), haastatteluja sekä puheenvuoro Kokoomuksen ulkopolitiikasta. Kävin myös pyörälenkillä paikallisen JYPS-porukan kanssa. Kiitos Teemu Tenhuselle ja Sinuhe Wallinheimolle lenkkijärjestelyistä.

Paluumatkalla poikkesin Heinolassa moikkaamassa juoksuvalmentajaani Timo Vuorimaata. Kävimme myös katsomassa paikallisseuran yleisurheilukisoja. Timon valmentaja Heidi Marttinen paransi 800m ennätystään juoksemalla 2’11.34. Pelottavan kova vauhti! Onnea Heidi!

Huomenna aamulla lennän Luxembourgiin, jossa meillä on työntäyteinen asialista ja pari nimitysuutista. Niistä enemmän huomenna.

Kokoomuksen Puoluekokous Jyväskylä (kuvat: Hannamiina Tanninen)

Comment

required