Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet palautetta podcastista. Palaute oli yksinomaan positiivista, mikä takaa sen, että podcasteja tulee lisää.

Podcast ei missään nimessä korvaa kirjoitettua sanaa. Sen tarkoituksena on täydentää päivittäisiä nettipäiväkirjamerkintöjä.

Yritän kehittää podcastia eräänlaisen ”EU-radion” suuntaan. Tavoitteena on nostaa esille viikon tärkeimpiä EU-aiheita ja ilmiöitä.

Aion pitää podcastit lyhyinä. Huomasin itse kypsyväni tarinaan noin kahden minuutin kohdalla. (Olin iloinen havainnostani, koska tämän ammatin harjoittajat kypsyvät harvoin omaan ääneensä…).

Monissa palautteissa kiiteltiin äänenlaatua. Olin itsekin yllättynyt. Käytössä on vain perusmikrofoni. Hyvin se tuntui toimivan.

Podcast oli myös monien mielestä persoonallinen tapa tuoda asioita esille. Hienoa! Toivottavasti se muuttuu vielä persoonallisemmaksi, kun saamme videokuvan toimimaan.

Minua vain vähän pelottaa nuo videoklipit. Niitä ei saa ammattimaiseksi oikein millään. Katsotaan miten niiden käy.

Yritämme saada podcasteille myös RSS-syötön. Tämä on siis se toiminta, jolla saa päiväkirjamerkinnät ”tilattua” suoraan omaan sähköpostiin.

Vielä lopuksi: muutamat kommentoijat kyselivät ”normaalista” blogista, eli järjestelmästä, joka mahdollistaisi suorakommentoinnin ja dialogin. Olen pähkäillyt asiaa kauan, mutta toistaiseksi olen päätynyt pelkästään nettipäiväkirjaan.

Syy tähän on yksiselitteinen: en kertakaikkiaan ehtisi hoitaa blogia. Se vie liian paljon aikaa.

Kaiken palautteen käyn tietenkin läpi ja yritän aina parhaan mukaan vastata. Eli antaa palaa vaan.

Comment

required