Osallistuin tänään Viipurin Urheilijoiden perinteiseen Pääkaupunkijuoksuun. Puolikas maratoni (eli 21,1 km) meni erinomaisesti aikaan 1.30,55. Siis erinomaisesti meikäläisen tasoiselle tallaajalle, ja juoksuhan on erittäin itsekäs laji – sitä juoksee vain itseään vastaan. Kilometrivauhti oli hitusen verran alle 4,20, ainakin jos uskoo lyhyen matikan oppeihin.

Aikaisempi ennätykseni Brysselin 20km juoksussa oli 1.29,49. Siihen nähden meni siis mukavasti. Hyvää valmistelua Amsterdamin maratonille.

Sihteerini Kata Prepula juoksi 10km myös erinomaisesti. Hyvä Kata, olet stara! Ahlholmin Tomppa oli taas reitin varrella kannustamassa. On se kingi! Tällä kertaa Tompan siskokin oli mukana. Kiitos.

Meillä oli mukava juoksuporukka. Juoksin kuntoilukaverini Jarkko Vesikansa kanssa. Siinä oli myös muuta mukavaa seuraa, joka toivottavasti kommentoi omaa juoksuaan blogissa. Perinteet velvoittivat – oli päästettävä Jarkko irti noin 16 km kohdalla. Hänen aikansa 1.29,53. Onnittelut!

Myös maratonlegenda Harri Hänninen (Brysselin 20km kirittäjäni) juoksi jossain kaukana edellä. Taisin mennä Harrilta alle 1.24!

Aurinkoista sunnuntai-iltapäivää voisi hassumminkin viettää.

Comment

required