Tänään oli vuorossa meppikiertuepäivä Oulussa. Se pidettiin poikkeuksellisesti keskiviikkona.

Kokoomusmepit jalkautuivat Ouluun oikein kunnolla. Aloitimme aamun lehdistotilaisuudella.

Sen jälkeen menimme kukin kahteen eri oppilaitokseen. Kävin ruotsinkielisessä Svenska Privatskolan-koulussa. Siellä on vain 30 lukiolaista. Erittäin intiimi paikka. Mukavia oppilaita ja opettajia.

Sen jälkeen oli vuorossa Kastellin lukio, eli kavereiden kesken ”Kalu”. Mahtavaa porukkaa. Hyvä fiilis.

Kastelli on myös au pairimme Emmi Jalosen vanha koulu. Emmi on edelleen suosittu koulussa. Kaikki opettajat ja monet oppilaat lähettivät terveisiä. Ei ihme, että Emmi piti aikoinaan lakkiaispäivänä oppilaiden puheen koko koululle. Kunniatehtävä.

Laskin, että olen nyt käynyt meppikauden aikana 45:ssä lukiossa tai oppilaitoksessa.

Lukioiden jälkeen oli vuorossa lounas paikallisten yrittäjien kanssa, yleinen kahvitilaisuus ja yritysvierailu CCC Groupissa.

Lensin loppuiltapäivästä takaisin Helsinkiin ja sieltä suoraan huomisen Joonas shown nauhoituksiin. Juteltiin Joonaksen kanssa EU-asiaa ja välillä juuri sopivasti asian vierestä. Hauskaa oli.

Illalla kävin vielä lenkillä ja nyt lähden röhöttämään isä-Papan kanssa telkkarin eteen. On ollut vähän liian kova tahti viime päivinä. Pitää kerätä voimia huomisille Euroopan parlamentin tiedotustoimiston aamukahveille. Ja sitten kotiin, jos Finnair sallii.

Comment

required