Kun on terve, niin unohtaa millaista on olla kipeenä. Eilen minulle iski jonkinmoinen vatsatauti. Yöllä lämpöä oli 40 astetta. Tänään on tullut nukuttua kotona ja nautittua Belgian terveyspalveluista. Paikallinen lääkäri tuli kotiin käymään ja määräsi antibioottikuurille. Lämpö on laskenut, mutta olo on edelleen kurja.

Eilen olimme Emilien koulun juhlissa. Koskettavaa. Emilien luokan tanssiohjelma toi papalle palan kurkkuun. Koulu oli jälleen kerran järjestänyt hienon ohjelman leikkeineen, ruokineen ja juomineen. Hyvä tapa kerätä vähän lisärahaa koulun tarpeisiin.

Viime vuonna tähän aikaan meno oli vähän erilainen. 13. kesäkuuta oli EU-vaalipäivä. Niin se on vuosi taas vierähtänyt. Ajattelin kirjoittaa ensimmäisen vuoden tilinpäätöksen lähempänä heinäkuun puoltaväliä.

p.s. Meppiurani kolmas raportti meni muuten tänään läpi ilman soraääniä, vaikka itse sairastin kotona (tai ehkä juuri siksi…). Mietintö käsittelee parlamentin poliittisten ryhmien varainhoitoa. Ulkopuoliset tilintarkastusyritykset olivat jo tehneet suurimman työn, eikä väärinkäytöksiä löytynyt. Ehdotin, että jatkossa asiasta ei tehtäisi erillistä mietintöä, vaan se käsiteltäisiin parlamentin oman vastuuvapausmietinnön osana.

Comment

required