Fiilis on todella hyvä. Kokoomus asetti tänään Musiikkitalolla seitsemän uutta eurovaaliehdokasta. Tunnelma oli katossa ja rentoutunut. Jyrki tiivisti monen ajatukset puheensa alussa. Vaikka ulkona sataa, niin sisällä paistaa aurinko joukolle, joka nämä eurovaalit tulee voittamaan.

Ehdokkaiksi asetettiin uutena tänään Lisa Sounio-Ahtisaari, Thai Quach, Antti Häkkänen, Mari-Leena Talvitie, Arto Ojala, Henna Virkkunen ja minä. Kuusi ensimmäistä ovat erinomaisia ehdokkaita, joilla osaamista ja asennetta riittää. Viimeisen kohdalla taidan olla jäävi sanomana mitään. Intoa on ainakin edelleen kuin pienellä oravalla.

Kun aikaisemmin ehdokkaiksi on valittu Aura Salla, Sirpa Pietikäinen, Petri Sarvamaa, Eija-Riitta Korhola, Jari Andersson, Pertti Hemmilä ja Pia Kauma ? kokoomuksen lista tulevissa eurovaaleissa on todella vahva. Kasassa on nyt neljätoista ehdokasta, joten kuusi yllätystä on vielä luvassa. Tällä joukkueella lähdemme ennennäkemättömään eurovaalikampanjaan. Odotan jo innolla kunnon debattia EU:n suunnasta.

Jyrki puhui omassa puheessaan hyvin. Mieleen jäi erityisesti ajatus Suomen vahvuuksista. Korkeatasoinen opettajakoulutus ja sähäkkä start-up skene saavat aina kiitosta ja herättävät positiivista ihmetystä kotimaan ulkopuolella. Vienninedistämismatkani maailmalla vahvistavat tämän. Suomella on paljon annettavaa Euroopalle ja koko maailmalle. Sitä hyvää tarinaa viemään ja puutteita korjaamaan tarvitaan ahkeria ja osaavia suomalais-meppejä.

Peace ja viikonloppuja!

P.s. Ilmoitan muuten pian uuden kampanjapäällikköni nimen. Kannattaa seurata siis Twitteriä.

Comment

required