Sunnuntaiehtoota kaikille. On taas se aika viikosta kun pitäisi silittää ensi viikon paidat. Ei muutakuin rauta ja lauta telkkarin eteen ja menoksi.

Kaikkia varmaan kiinnostaa ihan tuhottomasti, että hankin viime viikonloppuna uuden silitysraudan- ja laudan. Molemmat todellisia turbovehkeitä. Silitysaika nopeutui ainakin minuutilla per paita. Onhan se tietenkn vähän pervoa, että nauttii paitojen silittämisestä…

Haluaisin kiittää tämän viikon blogikommentaattoreita. Mielestäni saimme aikaan monta hyvää keskustelua. Näkökulmat vaihtelivat laidasta laitaan. Hyviä argumentteja. Tunteetkin taisivat lämmetä aina välillä. Hienoa!

Kyllähän se tietenkin niin on, että keskustelu lähtee aina paremmin vauhtiin kun bloggaajalla on jotain järkevää (tai vähemmän järkevää) sanottavaa.

Omalta osaltani paljon riippuu siitä, mitä viikolla on agendalla, mitä on tullut luettua, kenen kanssa keskusteltua, jne. Välillä on myös kyse ajankäytöstä. Aina ei ehdi kirjoittaa niin paljon kun tekisi mieli. Ensi viikolla mennään taas täysillä…toivottavasti.

 

Comment

required