Lauantaina vietimme avustajani Titta Anderssonin läksiäisiä. Titan piti tulla ikäänkuin muutamaksi kuukaudeksi kääntymään ja lähteä sitten Venäjälle opiskeluja jatkamaan.

Titan panos oli kuitenkin niin loistava, että oikein porukalla polvistuttiin ja pyydettiin Tittaa jäämään vuoden loppuun. Ja niinpä hän jäi. Meidän kaikkien onneksemme.

Titta on aivan fantastinen tyyppi: fiksu, hauska, tarkka, terävä, täsmällinen, aloitteellinen, rento ja paljon muuta. Todellinen tähti.

Titalla on juuri sellainen asenne, jolla mennään pitkälle. Parin viikon päästä hän esimerkiksi pakkaa laukkunsa ja suuntaa Moskovaan opiskelemaan. Ja huom! Siellä hän opiskelee venäjäksi, ei venäjää!

Meillä synkkasi Titan kanssa niin hyvin, että yleensä ei edes tarvinnut juttuja pahemmin kysellä. Titta tiesi tarkkaan millaisia briiffejä toivoin tai millaisista analyyseista sain eniten irti.

Kaikki varmaan tietävät tunteen kun on työkaverin kanssa täysin samalla altopituudella. Sellaista se oli se työskentely Titan kanssa. Toivonkin, että hän tulee toimistoomme takaisin kun on saanut opiskelunsa pakettiin.

Tsemppiä Titta!

Comment

required