Terveisiä aurinkoisesta Hangosta, jossa olemme kavereiden kanssa viettämässä viikonloppua.

Hanko on ilman muuta yksi Suomen kauneimmista kaupungeista huviloineen ja satamineen. Omat muistot Hangosta yltävät lapsuudenvuosille, jolloin veneilimme näillä seuduilla.

Juoksimme eilen kavereiden kanssa Itämerimaratonin puolikkaan (tässä linkki). Oli muuten upea ja nopea reitti! Aurinko paistoi ja tuulta ei ollut nimeksikään. Taisi olla allekirjoittaneen kolmas virallinen puolimaraton. Ennätys tuli: 1.27’53. Olin ihan tyytyväinen suoritukseen, vaikka vatsa taas kramppasi…Pitää varmaan seuraavaksi jättää urheilujuomatkin pois.

Paransin Belgian Nieuwportissa kolme viikkoa sitten juoksemani puolikkaan aikaa puolellatoista minuutilla. Tällä kertaa vauhti hidastui 17-20 kilometrin kieppeillä. Viimeisen sain taas luukutettua. Kaikki hyvää valmistautumista ennen neljän viikon päästä juostavaa Frankfurtin maratonia.

Hangosta puhutaan usein kesäkaupunkina. Mielestäni se on paljon enemmän. Ei ne kauniit maisemat, pittoreskit kadut, hyvät ravintolat, historialliset maamerkit ja perinteikkäät kahvilat miksikään syksyllä muutu. Tänne kannattaa tulla naatiskelemaan.

Comment

required